
Sočni ćevapi: Autentičan okus koji zahtijeva malo pažnje
Želite si napraviti šnicle ili bi trebali pripremiti nekakav dobar ukusan ručak, a niste si baš na ‘ti’ s kuhinjom?
Nema problema, uz ove savjete ispecite najsočnije i najmekanije šnicle ikad i oduševite sebe i goste!
SASTOJCI ZA JAPANSKE ŠNICLE:
700 g šnicli od junećeg buta
1 crni luk
papar
brašno
crno vino
Priprema:
Ako su šnicle malo deblje istucite ih i podijelite na pola. Posolite i popaprite, a potom uvaljajte u brašno i ispržite na malo ulja. Izvadite šnicle, pa u tavu dodajte još malo ulja i sjeckani crni luk. Kada se luk poprži dodajte malo brašna, pa vratite šnicle u tavu. Potom dodajte vodu i malo crnog vina. Poklopite i dinstajte dok meso ne omekša, a ako bude potrebe dodajte još malo vode. Crnog vina i vode možete dodati u jednakim omjerima i tek toliko da prekriju meso.
PRAVI LJETNI RUČAK: Pečeni mladi krumpir s preljevom od vrhnja, sira i pancete!
Sočni ćevapi: Autentičan okus koji zahtijeva malo pažnje
Zapečene palačinke s malinama i sirom: Omiljena slastica na malo drugačiji način
Iskoristite vikend za pripremu domaćeg pekmeza od tri vrste voća
Pažljivo pripremljena punjena pureća prsa oduševit će svakog gosta