SAMOBOR: Posjetitelje dočekuje bogat program i samozapaljivi Talijan!

Autor: Marina Tenžera

Ovogodišnji, deveti po redu, Cirkuski ulični festival u Samoboru (CU’FUS) održavat će se na Trgu kralja Tomislava i u parku kod Samoborskog muzeja, od 17. do 19. svibnja.

Očekuje vas bogat cirkuski ulični program, CU’FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU’FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU’FUZIK (glazba na CU’FUS-u), CU’FUSARIJE (cirkuske radionice), cirkuska cabaret večer, prezentacije na CU’FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija…  Samozapaljivi Talijan, Nevjerojatnobalansirajući Venecualac, Niki (a nije) Beluči… samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU’FUS- u.

CU’FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU’FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

Sav program na CU’FUS-u je besplatan s „obaveznom“ donacijom u šešir umjetnika.

Autor:Marina Tenžera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.