Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

SAMO DAN PRIJE, IVANKA I MRLE OTKAZALI VJENČANJE! Trenutno je najbitnije da se mlada oporavi

Autor: Tea Šojat

Planirali su slaviti sa dvjestotinjak gostiju na otočiću San Marinu, blizu Novog Vinodolskog, , ujedno i snimiti spot dueta, no Ivanka Mazurkijević (49) i Damir Martinović Mrle (60) će do sudbonosnog ‘da’, nakon deset godina veze, morati pričekati još mrvicu. Naime, mladenka se zarazila koronavirusom, zbog čega je vjenčanje odgođeno do daljnjeg.

Ivanka se u četvrtak nije osjećala dobro te se u petak išla testirati na koronu i, nažalost, test se pokazao pozitivnim, doznaje 24 sata iz organizacije.

“Malo je reći da su mladenci skroz razočarani, sve je bilo spremno, svi su se veselili posebnom danu kada su trebali izreći svoje sudbonosno da, no trenutačno je najbitnije da se mladenka oporavi”, kratko su rekli iz organizacije.

Foto: Komunikacije Lolipop

Na otočiću na kojem su se trebali vjenčati postoji samo jedna crkvica te je uložen veliki trud kako bi se brodicama do njega dopremila sva potrebna oprema –  stolovi i stolice, hrana, piće, dekoracije, razglas i svega ostalog što jednu svadbu čini nezaboravnom.

Ivanka, koja se još uvijek nije cijepila, ističe, sad se dobro osjeća. Mrle je koronu već prebolio i uredno je cijepljen tako da za mladoženju opasnosti nema.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.