
Sočni ćevapi: Autentičan okus koji zahtijeva malo pažnje
Jednostavno pecivo od četiri sastojka!
Sastojci:
300 g brašna
250 g maslaca
250 g svježeg sira
jaje za premaz
začini po ukusu
Priprema:
Odvojite od maslaca količinu za jedan prst i ostavite po strani. Ostale sastojke izmijesite rukama i razvaljajte tijesto u oblik pravokutnika. Premažite polovicu tijesta ostatkom omekšalog maslaca. Preklopite tijesto pa ponovite mazanje, a zatim opet poklopite.
Ostavite ga u hladnjaku oko pola sata, a zatim ga opet razvaljajte na debljinu od oko jednog centimetra. Vadite manjim kalupom, premažite jajetom te pecite u pećnici na 180 stupnjeva oko 30 minuta.
Sočni ćevapi: Autentičan okus koji zahtijeva malo pažnje
Zapečene palačinke s malinama i sirom: Omiljena slastica na malo drugačiji način
Iskoristite vikend za pripremu domaćeg pekmeza od tri vrste voća
Pažljivo pripremljena punjena pureća prsa oduševit će svakog gosta