Foto: Darko Tomas / CROPIX

‘SAD SMO KAO ČERGA, NE PITAJTE ME!’ Tonči Huljić prokomentirao obiteljski život: ‘Alba pušta visoke tonove, a imamo i zahtjevnu pudlicu’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Posljednje dvije večeri mnoge su regionalne zvijezde rezervirale za “Music Awards Ceremony”, najveću glazbenu manifestaciju ovih prostora, koja se održala u beogradskoj Štark Areni. U voditeljskoj ulozi prve večeri našao se Tonči Huljić, što je opisao kao ostvarenje svojih snova. Nakon dobro odrađenog posla, za emisiju “Premijera” prokomentirao je odnos sa suprugom Vjekoslavom, a nekoliko je riječi posvetio i svojoj jedinoj unučici Albi.

“Poslije 40 godina nemaš o čemu pričati, a da se ne svađaš… Ali mi imamo slične afinitete. Eto, pričamo o tome hoćemo li ići u Provansu. Što ću ići u Rim, po trgovinama? Ne osjećam se dobro kao nepoznati turist”, kazao je Huljić.

Foto: John Pavlish

 

Kada je njegova kći Hana rodila u srpnju prošle godine, Tonči je postao djed. “Svi smo presretni. Jučer nas je malena Alba iznenadila dolaskom nekoliko dana ranije, ali sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muški budemo malo izgubljeni”, kazao je tada u uzbuđenju novopečeni djed.

Danas, kada je svoju unučicu već dobro upoznao, Tonči kaže: “Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana. Kako bi se Hana malo naspavala, Vjekoslava preuzme unuku. Pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu. Ne spava više od četiri sata, Hana je jako izmorena. A imamo i zahtjevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je.”

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Podsjetimo, kada je u listopadu 2021. potvrđeno da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi, reakcije nisu stale pljuštati sa svih strana. Bio je to šok za šokom, s obzirom da se samo pet mjeseci ranije saznalo za prekid Graše i Danijele Martinović, koji su tada bili jedan od najdugovječnijih parova hrvatske estrade.

Tonči se, kao otac i dugogodišnji Petrov prijatelj, i tada oglasio: “Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni.”




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.