fbpx
Foto: Privatna arhiva

SAD JE SVE JASNO! Barbara Kolar otkrila pozadinu priče koja se krije iza fotografije ‘Vruće noći na Floridi’: ‘Svijet to nije vidio’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljica, Barbara Kolar, ekskluzivno za Top radio otkrila je detalje s nedavnog putovanja na Floridu te je, između ostalog, objasnila zašto na putovanja voli odlaziti sama, ali i zašto za sebe kaže da je ‘London girl’.

‘Putovanja nikad dovoljno. Putovanje je s jedne strane prilika da čovjek bude sa samim sobom i onda pronađe neke svoje skrivene zakutke, bili oni pozitivni ili negativni. Na putovanjima čovjek shvati koliko je prilagodljiv, koliko je doista radoznao, a koliko bi trebao biti te koliko je nekad lijena mazga’, govori voditeljica Top radija.

Benefit na putovanjima za Barbaru se odnosi na broj stranih jezika koje čovjek govori i na količinu krajeva koje je posjetio, jer kako ističe, svaki od tih krajeva mu je donio nešto novo.


‘Ne mora ti se sve svidjeti. Išla bih svugdje i na neke destinacije koje me silno ne privlače na prvu. Pritom mislim da spoznavanje mjesta na kojima je puno bolje ili puno lošije nego kod nas stavlja čovjeka u realnu perspektivu možda svijeta i života’, govori poznata voditeljica.

Barbara smatra da putovanje izgrađuje čovjeka.

‘Vjerojatno je i stvar karaktera, ali ja doista ne mogu razumjeti ljude koji ne putuju, ljude koji su zadovoljni tu gdje jesu cijeli život. Ne kažem da bih ja sad otišla negdje trajno živjeti, ali na pomisao koliki je taj naš planet ne mogu vjerovati da te baš ne svrbi vidjeti i osjetiti kako je negdje drugdje. Isto tako, ne razumijem strane turiste koji se godinama nisu maknuli s jedne destinacije na našoj obali. Gle kolika nam je obala i krasno more’, ističe.

Foto: Privatna arhiva

Barbara smatra da čovjek treba biti minimalno samostalan da bi mogao sam putovati.

‘Da sam čekala u životu druge ljude, malo toga bih vidjela. Otići sam na godišnji odmor smatram apsolutnom privilegijom i to je nešto što prakticiram svake godine. Da ne odem sama negdje tjedan dana bila bih vjerojatno nesnosna osoba. U tom periodu se resetiram i postanem prihvatljiva za okolinu sljedećih 50 tjedana. Ima nešto divno u toj sebičnosti jer dan ti izgleda točno onako kako želiš. Ljudi koji nikada ne ugađaju sebi, mislim da nikada ne mogu ugoditi i drugima’, govori naše poznato televizijsko lice.

Barbara ističe prednosti i za putovanje u paru, ali i otkriva:
‘Iskustvo putovanja uvijek je veće kada se podijeli s nekim, ali recimo London stvarno dobro poznajem i za to putovanje mi nitko ne treba. To je mjesto gdje se osjećam kao doma. Baš sam London girl i kad god bih bila loše raspoložena, otputovala bih u London’, otkriva voditeljica.

Fotografije s Floride Barbara je nesebično objavljivala na društvenim mrežama. Posebnu pažnju privukao je opis jedne od njih – ‘Vruće noći na Floridi’.

‘To je naravno izvučeno iz konteksta i odnosilo se isključivo na temperaturu. Stalno je vruće, mislim 34 stupnja je za mene vruće. Vrijeme je promjenjivo, kao što je i kod nas, ali tamo se te promjene tri puta dogode na dnevnoj bazi – iz Sunca se odjedanput navuče takav prolom oblaka da svijet to nije vidio’, rekla je uz smijeh Barbara.
 

 

 

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.