Goran Berovic

Sa smijehom u još jednu sezonu Ženske priče!

Autor: Dnevno

Svi željni smijeha, sinoć su uživali na otvaranju sedme sezone poznatog talk-showa u rasprodanom klubu Sax! za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali o svom bogatom opusu dugogodišnjeg nasmijavanja Hrvata.

U dvosatnom razgovoru s komičarkom Marijanom Perinić, naš najpoznatiji komičar, scenarist i glumac Željko Pervan prokomentirao je, u svom dobro poznatom stilu, trenutačnu političku, gospodarstvenu i društvenu situaciju, nepresušne muško-ženske odnose i odgovorio na mnogobrojna pitanja iz publike te ujedno najavio svoj novi stand up comedy show „Izlazak iz ormara“ koji će se održati u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog 1. i 2. veljače 2020. godine, a za koji će se zasigurno tražiti karta više.

Arijanu Čulinu, splitsku glumicu, komičarku, spisateljicu i slikaricu, publika najviše pamti po liku Goge Biondine, koja je godinama, i to jednom tjedno, komentirala društvena događanja u emisiji „Glamour Caffe“. Arijana priprema mjuzikl u Zagrebu, ali i nastupa u autorskim predstavama „Ajme nama s njima“ i „Varaš ga, a ne ostavljaš ga!“
Spisateljica iza sebe ima opus od osam knjiga, od kojih možemo izdvojiti „Šta svaka žena triba znat’ o onim stvarima“, svojedobno bestseler napisan u formi kratkih priča o muško-ženskim odnosima.

Svakako je bilo zanimljivo poslušati poznatog ilustratora i karikaturista, kroničara hrvatske gluposti  Nika Titanika, koji je otkrio sve tajne dobre karikature te podijelio svoja neugodna iskustva zbog pronicljivog, direktnog i sarkastičnog tematiziranja političke satire. Nik već godinama crta za jedan hrvatski dnevni list, i to dvije karikature dnevno – političku i sportsku, a kako sam kaže, s obzirom na stanje u državi, sumnja da će mu ikada nestati inspiracije. U utorak 24. rujna u Mimari slavi 25 godina svog rada, i to kroz Retrospektivnu izložbu probranih karikatura političara, estradnjaka, ali i svojih pomno osmišljenih likova Štefice Jambriščak i Mije Sadomazođubrilovića.

Bila je to još jedna uspješna, i to prva ovosezonska Ženska priča, a iduću očekujemo  29. listopada s nekim novim, zasigurno zanimljivim licima.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.