Foto: Sasa Buric / CROPIX

‘S VJEROM U BOGA U RAZVOD BRAKA’ Hrvatski pjevač pronašao novu ljubav, Ireni nakon 16 godina rekao ‘Zbogom’: ‘Čvrsto stojim iza svoje odluke’

Autor: Dnevno.hr

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco, član Četiri tenora i bivši član klape Iskon, koji često nastupa na vjenčanjima, potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka te da je u pitanju nova osoba i ljubav.

“Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti”, tvrdi Pecotić i dodaje:

“S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu. Naravno da sam spreman snositi bilo kakve posljedice ako sam nekoga oštetio ili uvrijedio, ali čvrsto stojim iza svoje odluke i drago mi je da je supruga Irena to primila skroz normalno i da to ide onako kako bi trebao izgledati savršeni razvod.

Kada se preselimo i kada počnemo odvojeno živjeti vidjet ćemo, ja i dalje odvozim djecu u školu svako jutro, i vraćam ih. Kad nje nema pripremim ručak, ali znamo da smo sada samo roditelji naša dva sina, Ivana i Andre, i to ne želimo narušiti”,

Na kraju je rekao da se nada da će “uz Božju pomoć će ovo sve dobro završiti i da će za 2-3 godine gledati na ovo s pozitivne strane”.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.