Foto: Facebook

‘RUŽA HRVATSKA’ Kolinda pozirala s mašnom oko vrata, Hrvati apeliraju: ‘Vrati nam se, ovaj nas sramoti po cijelom svijetu’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trenutno boravi u Berlinu pa je svoje brojne obožavatelje odlučila ‘počastiti’ fotkom iz centra grada.

Kolinda se fotografirala ispred Brandenburških vrata, a za poziranje je odabrala crnu bluzu cvjetnih detalja s mašnom oko vrata, duge crne hlače te cipele na nisku petu.

Frizuru je svezala u standardnu ‘Kolindušu’, a koliko uživa u Berlinu teško je zaključiti jer se prilikom poziranja odlučila za poluosmijeh na svom licu.

Objava iz glavnog grada Njemačke bacila je u ‘trans’ njezine obožavatelje koji su joj u komentarima izrazili veliku ljubav te joj priznali da im ona, u ulozi predsjednice, jako nedostaje.

‘Ne samo meni, svima nam nedostaješ naša kraljice, vrati nam se’, ‘Najljepša naša predsjednica, kraljica ‘Rvata, najbolja i najpametnija’, ‘Lijepa naša predsjednice, nedostajete u Vladi tj. kao predsjednica Hrvatske- Ruža Hrvatska’, ‘Vrati nam se ovaj nas sramoti po cijelom svijetu’, komentiraju joj prijatelji na Facebooku.

Kolinda svojim modnim kombinacijama sve češće oduševljava javnost, a nedavno je za proslavu Dana državnosti u zagrebačkom HNK odjenula crnu haljinu s prozirnom tkaninom i šarenim detaljima. Društvo su joj pravili bivše kolege predsjednici Stipe Mesić i Ivo Josipović.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.