Foto: Instagram

Rogoznica nakon što je priznao aferu: ‘Moja djeca će me pamtiti po količini ljubavi, a ne po medijskim skandalima’

Autor: dnevno

„Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana. Moja djeca i moja obitelj za mene su najveća svetinja i, bez obzira na tatine ili mamine pogreške, zauvijek će mi ostati centar svijeta.

Moja će me djeca jednog dana pamtiti po količini ljubavi, truda i vremena koje im posvećujem, a ne po medijskim skandalima i aferama kroz koje provlače tatu samo zato što je javna osoba. Apeliram na sve medije da poštuju minimalne uzuse profesije i ljudskosti te prestanu objavljivati moje intimne, privatne fotografije i razgovore“, za Story je rekao zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica, nakon što je prošlog vikenda u medije dospjela njegova intimna prepiska sa 36-godišnjom Alex Ognjenom.

Iz tih poruka iščitavaju se međusobna strast i povezanost, kao i Borisovo povjeravanje privatnih problema koje je imao u braku s glumicom i voditeljicom Doris Pinčić. Bilo je tu, navode portali, i susreta i izmjenjivanja lascivnih fotografija.

A tko je zapravo Zagrepčanka koja je iznošenjem u javnost delikatnih poruka podignula medijsku prašinu? Predstavlja se kao kantautorica s osebujnim videospotovima čime, kako tvrdi, želi pronaći mjesto na domaćem estradnom nebu. Neki gledatelji pamte je i kao sudionicu realityja ‘Farma’, ističe da je tattoo majstorica, uvijek je spremna za razne humanitarne akcije, a 2017. godine javno je priznala da je domina. Je li to sve u paketu očaralo Rogoznicu, on najbolje zna, ali isto tako ne bježi od toga i javno priznaje da je počinio pogrešku. Time ne krije koliko mu je ova neželjena situacija priredila neugodnosti zbog koje se ljudski kaje i pošteno istupa u javnost, piše Story.

PRIZOR IZ LIDIJINOG MOBITELA! U prvom planu raskošne grudi! Je li to uopće ona?




Autor:dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.