Foto: TikTok

‘ROĐO KO DA MOTA FAPA’: Muškarac se romobilom zabio u novinarku, snimka postala viralna

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Tijekom javljanja uživo u programu bosanskohercegovačke Federalne televizije, novinarka Vildana Mehmedović izvještavala je s terena gdje je govorila i tome kako prebroditi svakodnevni stres, no nekoliko sekundi kasnije i ona je doživjela stresnu situaciju.

Naime, Mehmedović je stajala na mostu Festina Lente u Sarajevu, kada se iza nje pojavio čovjek koji je gurao romobil. No, umjesto da ju zaobiđe, muškarac je zabio u novinarku i kratko ispričao.

“Ništa, ništa sve ok. Ispričavamo se. Događaju se i ovakve stvari, kao što ste vidjeli poštovani gledatelji”, izgovorila je Mehmedović i prasnula u smijeh, no brzo se sabrala.

“Izvinite još jednom. Dakle idemo. Uživo smo u programu i sve nam je oprošteno, oprostite molim vas”, rekla je Mehmedović.

Video je na društvenim mrežama ubrzo postao  viralan. Mnoge je korisnike društvene mreže ova situacija nasmijala, iako postoji mogućnost da je novinarka ipak zadobila bolne ozljede u predjelu nogu, a neki od komentara su: “Pa događaju se kad od svih mogućih mjesta stali ste nasred mosta”, “Rođo ko da mota fapa”.

@dinodurmic #live #jutarnjiprogram #ftv #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – dinodurmic




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.