Robbie Williams i Gary Barlow ponovno pred publikom

Autor: hina

Dvojac je nekoć činio jezgru Take Thata, koji se ponovno oformio ove godine a novi im se album očekuje u studenome. Barlow i Williams su nastupili pred borcima u Afganistanu.

Robbie Williams i Gary Barlow u nedjelju su u Londonu na dobrotvornom koncertu za britanske vojnike u Afganistanu otpjevali zajednički novi singl “Shame” i tako se ponovo našli na pozornici nakon punih 15 godina.

Williams i Barlow bili su članovi vrlo popularnog “boy banda” Take Thata prije nego li je 1995. godine Williams napustio grupu i krenuo u samostalnu karijeru.

Williamsu je karijera potom krenula uzlaznom putanjom, a Take That se raspao. No, situacija se u međuvremenu promijenila. Posljednih godina jenjao je uspjeh Robbieja Williamsa, a Take That se ponovo okupio 2005. godine i vratio staru slavu.

Williams je nedavno objavio da se vraća u grupu, koja je potom sa svom petoricom originalnih članova snimila novi album. Njegov se izlazak očekuje u studenome, a za sljedeću godinu planirana je koncertna turneja.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.