FOTO: Happy FM

Rišpetovci sastavili vladu: ‘Mišu za premijera, Grdovića za ministra zdravstva, Škoru poljoprivrede’

Autor: Barbara Grgić

Vole ih sve generacije, na koncertima publici jamče dobru zabavu, u protivnome vraćaju novac za karte – našalili su se Rišpetovci koji 21. listopada pripremaju veliki koncert u Ciboni.

“Sigurno će biti odlično, veselimo se, kod nas na nastupima je uvijek zabavno i zanimljivo. Evo prošli tjedan smo nastupali u okolici Osijeka, žena iz publike, Ivina obožavateljica je vikala – Ivo, Ivo, Ivo toliko je bila uporna da smo mi zastali, a ona je onda naručila pjesmu koja uopće nije naša”, prisjetio se Pero Kozomara – ‘capo di tutti capi’ kako ga je prozvao Ivo Amulić.


FOTO: Happy FM

Pero pomno prati brojke prodanih karata svaki dan više puta, ja sam opušteniji i fokusiran sam na pjevanje.

“U Ciboni ćemo izvesti pjesme koje zagrebačka publika još nije imala priliku čuti”, otkrio je frontmen Amulić.

Više nisu klapa, sad su samo Rišpet

Slušateljima Happy FM-a su pojasnili i zašto su ispred imena Rišpet – što zapravo znači ponos, izbacili riječ ‘klapa’.

“Samo iz praktičnih razloga. Mi smo zapravo pop, dalmatinski pop, moderni, s tim klapa u imenu se svrstavamo u određeni ‘folder’ koji je namijenjen isključivo klapskom pjevanju, što glazbenim urednicima znači puno -objasnio je Amulić, dok je Kozomara dodao”, promjena je tek kozmetička sve drugo je ostalo isto.

Ivo Amulić progovorio o zdravstvenim problemima: ‘Završio sam na prvoj pomoći’

“Dobra smo ekipa, ja ću ti reći iskreno ima sigurno u Splitu neki bolji bas, bolji prvi tenor, međutim naši su najbolji ljudi, karakterno najbolje osobe, fenomenalne osobe i 13 godina zato i opstajemo zajedno”, pohvalio se svojom ekipom Kozomara.
‘Kovač bi bio premijer jer ga svi slušaju samo kad digne ruke’

Ekipa Happy FM-a dečkima je zadala izazov da poslože Vladu iz redova hrvatskih glazbenika.

Mate Mišo Kovač bi bio premijer jer ga svi slušaju kada samo digne ruke, Mladen Grdović ministar zdravstva jer ima najviše iskustva sa stanjima radi kojih završiš u bolnici, dok bi Miroslav Škoro bio ministar poljoprivrede, jer je Slavonac i već ima iskustva. Turizam bi zapao Gibu jer je on internacionale, a Goran Karan bi bio ministar vanjskih poslova. O financijama bi brinuo Jole jer je iz Zagvozda, što je blizu Imotskom”, nadopunjavili su se Rišpetovci.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.