Ricky Martin: Ponosan sam što mogu reći da sam homoseksualac

Autor: P.R.

Ricky je pronašao novi ventil za skrivene emocije, osjećajući slobodu kao nekad na pozornici i želeći je podijeliti sa svima, odlučio je napisati autobiografiju.

Na žalost pripadnica ljepšeg spola, Ricky Martin, o čijoj se seksualnoj orijentaciji nagađalo godinama, danas je na svojoj web stranici potvrdio da je homoseksualac. Pjevač, koji planira napisati memoare o svome životu, kao razlog očitovanja svog seksualnog opredjeljenja naveo je rođenje svoja dva sina blizanca. Naime, Ricky više ne želi živjeti u laži naročito kada je pred njim najvažnija životna uloga – odgajanje dvoje djece koje mu je u kolovozu 2008. rodila surogat majka.

– Prije nekoliko mjeseci odlučio sam napisati memoare o svome životu. Radi se o projektu za koji sam znao da će me dovesti bliže prekretnici moga života – izjavio je nekada slavni pjevač.

Nakon samo jednog napisanog paragrafa, Ricky je postao siguran kako će ga taj književni pothvat osloboditi tereta kojeg je nosio jako dugo vremena.

Naime, za nekadašnjeg seks simbola, pozornica je godinama bila jedino mjesto gdje je mogao slobodno pokazivati svoje emocije. Glazba, svjetla, ali i uzdasi mnogih žena u publici, bacali su ga u delirij i ispunjavali ga u cijelosti. Na neki način, iskričavi svijet glazbe, postao mu je droga bez koje nije mogao. Međutim, danas je Ricky pronašao novi ventil za emocije, osjećajući slobodu kao nekad na pozornici i želeći je podijeliti sa svima, odlučio je napisati autobiografiju.

– Ponosan sam što mogu reći da sam homoseksualac. Blagoslovljen sam što sam ono što jesam – izjavio je Ricky Martin.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.