fbpx

Richards: Mick ima grande cojones i malog lulača

Autor: P.R.

U autobiografiji Life, Keitha Richardsa, jasno stoji da pjevač Stonesa ima 'malog lulača', a njegova bivša žena Jerry Hall smatra da su Keithove opaske prava izmišljotina i poziva se na 23 godine zajedničkog života u kojima se puno puta mogla uvjeriti kolika je veličina Mickove muškosti.

Life, autobiografija Keitha Richardsa u kojoj opisuje 40 godina rock karijere Rolling Stonesa provedenih na pozornici, ali i iza glazbenog kulisa, čini se neiscrpnim izvorom pikanterija o Micku Jaggeru koje samo naglašavaju rivalstvo dvojice glazbenih velikana.

Najnoviji udarac Keith je zadao Mickovoj muškosti. Naime, u autobiografiji jasno stoji da pjevač Stonesa ima ‘malog lulača’.

– Znam da su mu mošnje jako velike, al to ne može nadoknaditi nedostatak u centimetrima gdje je uistinu potrebno – naglasio je Keith.


Taj mali detalj navodno je procurio od jedne od Mickovih ljubavnica, Marianne Faithfull, s kojom je Richards također povremeno upražnjavao seksualne odnose i koja mu je na uho šapnula da uopće nije uživala s malom Mickovom alatkom. Ljubavni trokuti bili su sasvim uobičajena pojava u rokerskom stilu življenja benda, a poznato je da je Richards oteo djevojku kolegi Brianu Jonesu, Anitu Pallenberg, a poslije je bio uvjeren da je i Pallenberg pružila i Micku seksualna zadovoljstva. Neki tabloidi pišu da je Mick navodno i podbacio u pokušaju zadovoljenja Pallenberg.

Bivša Mickova žena, Jery Hall smatra da su Keithove opaske prava izmišljotina i poziva se na 23 godine zajedničkog života u kojima se puno puta mogla uvjeriti kolika je veličina Mickove muškosti.

– Keith zavidi svima kad je u pitanju penis. U njegovoj izjavi nema ni trunke istine. Oni su se oduvijek međusobno blatili, a njihovo rivalstvo je posebno postalo vidljivo kada se Mick odrekao droge radi mene, što je zasmetalo Keitha – izjavila je Hall.

Naposljetku Keith je zaključio da bez obzira na veličinu međunožja, Mick sigurno imalo malo srce čim je loše tretirao dobru ženu kao što je bila Jerry.
Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.