Foto: Press/ RTL

Rekorderka ‘Ljubav je na selu’ se vraća na fakultet, a otkrila je da želi i dijete

Autor: I.D.

Rekorderka showa ‘Ljubav je na selu’, Ines Petrić, ponovno je u potrazi za svojom idealnom partnerom. Prvi je put bila u emisiji 2015. godine gdje je pokušala osvojiti Gorana Špehara, koji je bio 13 godina mlađi od nje. Nakon toga, sudjelovala je na farmi Andre Bogunovića i također posjetila Domagoja Škobića u nadi da će pronaći ljubav.

Vraća se na fakultet

U 16. sezoni ovog showa, Ines se vraća po sedmi put kako bi pronašla svoju srodnu dušu. Osim što se vratila u show, odlučila se vratiti i na fakultet koji je upisala davne 1993. godine, ali ga nikada nije završila zbog promjena u svom životu koje su je odvele drugim putem.

Foto: RTL

“Nakon dugo godina vratila sam se Teološkom fakultetu koji sam upisala 1993. No život je krenuo drugim tokom, ostvarivala sam neke druge ciljeve i želje pa sam fakultet stavila po strani. Već sam tada odslušala mnoge predmete i bila uzorna studentica te sam na osnovu toga stekla pravo ponovnog upisa preddiplomskog studija.


Zahvalna sam svim doktorima, magistrima, profesorima i docentima koji su me na faksu srdačno i druželjubivo primili te se veselim našim susretima i novom poglavlju u životu”, rekla je nedavno Ines u razgovoru za Story.

Farmer iz ‘Ljubav je na selu’ prekrižio Ines, a ona poručila: ‘Sebi je donio životnu presudu’

Dodala je kako s ovom diplomom može biti profesorica etike te predavati u školi ili na fakultetu ili će biti angažirana na području socijalnog rada u sklopu Caritasa s kojim je već surađivala.

‘U Hrvatskoj taj postupak traje najmanje 3 godine’

Postoji još jedan razlog zbog kojeg je Ines odlučila završiti fakultet. Naime, Ines želi posvojiti dijete i uskoro kreće u taj proces.

“Naime, uskoro krećem u proces posvojenja djeteta, a za dokumentaciju mi je važno zanimanje i status školstva. Već sam se raspitala o svemu i čim završim sređivati stan, krećem u proces posvojenja. U Hrvatskoj taj postupak traje najmanje 3 godine i uvijek sam se zauzimala da se Obiteljski zakon, onaj dio koji se odnosi na posvajanje – promijeni.
Puno dječice je u domovima, lista čekanja posvojitelja duga na kilometre, a potrebno je i brdo dokumentacije. Nemam ništa protiv posvajanja dječice iz drugih zemalja npr. afričkih. Podrška sam svim mladim obiteljima koji su se upustili u taj čin i posvojili dijete druge rase. Smatram da je djetetu najvažnije dati ljubav i topli dom, a ostalo je manje bitno”, ispričala je Ines u razgovoru.
Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.