RECEPT ZA SREĆU! Žena poručila: Svako jutro budim se u 4 i 30 kako bi svom mužu napravila doručak!

Autor: Dnevno

Kućanica i mama pokrenula je pravu raspravu na društvenim mrežama objavivši svoju dnevnu rutinu koja je za neke žene previše tradicionalna i neprihvatljiva.

Brooke Smith iz Brisbanea u Australiji ima četvero djece i supruga, brine o kući, ali i o tome da suprug svakog jutra ima ukusan doručak, pa ustaje u 4 i 30 kako bi mu ga pripremila, prenosi LADBible.com.

U jednoj Facebook grupi o kućanicama objavila je: “Ne idem u krevet dok svima ne pripremim obrok za drugi dan, odjeću, dok kuća nije čista i suđe oprano. Katkada idem u krevet u 21, a pokatkad u ponoć, ali uvijek ustajem u isto vrijeme – 4 i 30 h, kako bih napravila doručak mužu i skuhala mu kavu, a onda popila svoju šalicu i oprala kosu u miru i tišini, odvježbala, meditirala i spremila se za dan. Sretna mama znači i sretna obitelj. Činite ovo čak i kada se osjećate lijeno i bit ćete zadovoljni ostatak dana.”

Dok ovaj sistem savršeno funkcionira za Brooke i njezinu obitelj, žene su pokrenule lavinu komentara u kojima se izjašnjavaju da to ne smatraju ispravnim. “Lijepo je to što radiš, ali u mom braku smo jednaki. Muž radi cijeli dan, pa i dalje čisti, kuha i brine o djeci.”

Brooke nije dugo trebalo da odgovori: “Uvijek postoje pozitivni i negativni komentari, a mnogo žena misli da živim kao u pedesetima i da ne bih trebala takve stvari činiti za supruga. Smatram, ako netko radi na suncu cijeli dan, da je najmanje što mogu učiniti skuhati i očistiti. Mislim da smo sretnija obitelj baš zbog tih tradicionalnih stvari koje radimo.”

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.