Foto: Damjan Tadic / CROPIX

RAZRIJEŠIO DILEMU! ‘Hvala Bogu, ja sam bh. glumac!’ Goran Bogdan otkrio tajnu golišavih scena: ‘Ako je hladno, stisnem se i trpim!’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Novi Netflixov film “Faraway” izazavo je veliku pažnju domaće javnosti ponajviše jer je film snima u Hrvatskoj, ali i zato što se u njemu pojavljuje glumac Goran Bogdan, kako se čini – potpuno gol.

Bogdan tumači lik Josipa Cege, dok se u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje švicarska glumica Naomi Krauss, koja tumači lik Zeynep, čija je majka preminula i ostavila joj nekretninu na Jadranu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olga Film (@olga_film)

“Hvala Bogu, ja jesam bosanskohercegovački glumac”

Glumac se pohvalio kako je film 10. ožujka bio najgledaniji film na ovoj platformi na razini svijeta, što je znak iznimnog uspjeha ove zanimljive romantične komedije. U razgovoru za Avaz, Bogdan je progovorio o detaljima golišavih scena, razriješio dilemu je li on hrvatski ili bosanskohercegovačku glumac te progovorio o domovini, politici i karijeri.




Nakon što je u intervjuu istaknuo kako se narod u BiH ponosi njime, glumac je istaknuo: “Hvala Bogu, ja jesam bh. glumac” i time razriješio dilemu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Adnan Maral (@adnan_maral)

Progovorio je i o scenama gdje je njegov lik Josip u filmu potpuno gol. “Nisam obnažen, to samo tako izgleda. Skriveno je sve, vidi mi se malo stražnjice i to je to. To komentiram isto kao i one scene u kojima sam obučen”

Upitan je li mu teško snimati takve scene, otkriva: “Ako nije hladno, nije mi problem, a, ako jeste, stisnem se i trpim”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olga Film (@olga_film)

“Ovdje disati znači biti politički angažiran”

Glumac je potom otkrio kako često boravi u Širokom Brijegu, a nerijetko ode i do Sarajeva. Upitan je li politički angažiran, pojasnio je:

“Što to znači… Ko se ovdje rodio da nije politički angažiran. Samo se rodi ovdje, ti si politički angažiran. Mislim da je ovdje nemoguće biti politički neangažiran, htio ti to ili ne. Situacija te gura u to. Ovdje disati znači biti politički angažiran. To nije izbor, to je stanje naše”, rekao je, između ostalog, Goran Bogdan.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.