RAZOTKRIVENI! JELENA VELJAČA LJUBI KOLINDINA ČOVJEKA: Ovaj sretnik imao je i optužnicu, a bio je blizak predsjednici!

Autor: Dnevno

Dosad je vjerojatno odradila na stotine intervjua, no sigurno nije mogla ni zamisliti da će se na jednome od njih u svojega sugovornika i zaljubiti.

Kako ekskluzivno doznaje Story.hr, producentica, spisateljica i aktivistkinja Jelena Veljača već je neko vrijeme u vezi s Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović, s kojim je prošli tjedan snimiljena na kavi u centru glavnoga grada. Ne bi to bilo ništa neobično da se Vito prije odlaska nije nagnuo prema Jeleni i nježno je poljubio u usta.

Ove romantične trenutke zabilježile su kamere fotoreportera.

Prema pisanju medija početkom ove godine, protiv Vite Turšića, bivšega predstojnika Ureda predsjednika Ive Josipovića i savjetnika predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović podignuta je bila i  kaznena prijava zbog 50.000 kuna koje Turšić uporno izbjegavao platiti za stan čiju je prodaju dogovorio s agencijom za promet nekretninama.

SPREMA SE ‘TRANČIRANJE’ AGROKORA! Radnici zazivaju: ‘Ivice vrati se, sve ti je oprošteno!’ Evo koji Hrvati pikiraju najbolje tvrtke




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.