Foto: Ranko Suvar / CROPIX

‘RASTAJEMO SE, GLUPO JE LAGATI’ Domaćem glumačkom paru došao je kraj: ‘Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije’

Autor: Dnevno.hr

Nova godina donijela je prvi razvod na estradi. Glumica Jelena Perčin (41) se razvodi od svog devet godina mlađeg supruga Momčila Otaševića s kojim ima dvoje djece, sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4).  Da je došlo do kraha njezinog drugog braka ne krije, pošto joj je, kaže, glupo lagati.

“Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece”, priznala je Perčin za Gloriju.

Odluku, ističe glumica, nije donijela slučajno, a straha sada nema.

“Strah me je samo bolesti. Puno sam toga doživjela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživjeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dvije ruke i noge, bit će nekako. Nešto ću moći”, govori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)




Iz svega je naučila jedno, da je ljubav užasno nepredvidiva.

“Ono što smatram da ljubav jest, nisam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja.




Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila”, ispričala je domaća glumica u velikom intervjuu za Gloriju.

 

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.