Foto: Nova TV

RASPLAKALA PA NASMIJALA ŽIRI: Šestogodišnja Laura preslatkom izvedbom prošla u sljedeći krug ‘Supertalenta’

Autor: Š. P.

Jedna od najvećih zvijezda treće emisije nove sezone “Supertalenta” bila je šestipolgodišnja Laura Baćak, djevojčica jasnih stavova, iskričavog karaktera i velikog glazbenog talenta.

Ovo natjecanje je, kaže, zavoljela prije tri godine, kad ga je prvi put ugledala na televiziji. Dosad je, kaže, nastupala “u staračkom domu, u vrtiću u dvorani i doma u boravku”.

“Kod mene doma svi pjevaju i sa mnom moja teta najviše pjeva”, kaže Laura, a njezina majka dodaje da joj je “autocenzura na minimumu, šta vidite, to dobijete”.

“Samo da kažem da je Davoru narasla brada”, rekla je Laura prije izvedbe pjesme Krunoslava Kiće Slabinca sa zborom u kojem je prije trideset godina pjevala upravo njezina majka.

“Ne znam zaš’ se tresem ak’ nemam tremu”, rekla je Laura nakon preslatke izvedbe u kojoj je žiri zasuzio, a Martina Tomčić joj je odgovorila: “Možda si samo jako sretna”.

“Ti si tak’ jedna mala njuškica. Šta želiš biti kad budeš velika?”, upitala ju je Martina, a djevojčica je spremno odgovorila: “Ili slikarica ili pjevačica”.
“Oćeš da ti ja nešto kažem? Možeš biti kaj god hoćeš kad budeš velika. Ovo mi još nitko nikad nije napravio u Supertalentu, ali Laura od 6,5 godina jest. Svaka čast, Laura. Pjevaš jako lijepo, uživaš jako u pažnji koju dobivaš od nas, ovo je sad poruka za mamu, nisi jedna od djece koju roditelji izlažu stresu, tebi je ovo čisto veselje i užitak”, rekla joj je oduševljena Martina.

“Ti uz pjevanje već imaš jedan talent jer si nas velike uspjela malo ušutkati, postrojiti i posložiti”, dodao je Davor Bilman.

“Jako lijep ti je bio nastup. Jedna bistrica mala, lijepo pjevaš i tko zna gdje je tebi kraj”, rekao je Janko Popović Volarić.
“Znaš i sama koliko si presltaka, suptver imaš stav na pozornici, kao velika odrasla osoba, uopće treme nije bilo, pjevaš prekrasno, a izbor pjesme je bio fantasičarn. Mislim da ćeš ti biti jedna velika, velika zvijezda”, zaključila je Maja Šuput.

Laura je dobila jednoglasno “da” od žirija, a prije odlaska s velike pozornice, ustvrdila je: “Samo sam htjela za kraj da se uslikamo!”.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.