Foto: Instagram

Radijski voditelj Vesni Pisarović: ‘K’o vreću krumpira si me ostavila samoga u hotelskoj sobi’

Autor: Barbara Grgić

Susret koji se čekao više od 20 godina dogodio se u jutarnjem showu Beautiful Day na bravo! radiju. DJ Marko Bratoš pred cijelom Hrvatskom pitao je Vesnu Pisarović sjeća li se njihovog, za njega fatalnog susreta, davne 2002. godine.

FOTO: Bravo

‘Ostavila si me u hotelskoj sobi k’o vreću krumpira’

“Bili smo na festivalu u Šibeniku. Ja sam tada imao 11 godina… Teniski tereni, moj tata Nikša Bratoš njega znaš, njega se sjećaš, on je ostao igrati tenis s nekim, zamolio je tebe, možeš li me uzeti za ruku i otpratiti do hotela, da ja ne idem sam s teniskih terena…Ti si normalno uletila…Ja sam se u tih par minuta što smo mi zajedno hodali potpuno bio zaljubio, mislio sam si onda…što da joj kažem, ja želim da ona meni bude cura, iako je 10 godina razlike. Ti si me k’o vreću krumpira samo ostavila u hotelskoj sobi!”, kazao je voditelj.


Vesna Pisarović otkrila zašto je nestala sa scene: ‘Ovo me gurnulo s estrade’

“Nisam”, dobacila je Vesna. “Ok, ne možda kao vreću krumpira, ali..”, kazao je Bratoš.

‘Mogli smo biti zajedno’

‘Tako si se osjećao?”, priupitala je Pisarović, a Bratoš je odgovorio: “Da, tako sam se osjećao. Ja sam ostao u toj sobi i još tjednima se mislio – koja sam ja papčina, kakvu sam priliku propustio, mogli smo biti zajedno, mogao sam biti najveći frajer u osnovnoj školi, imati stariju curu i još popularnu”, prisjetio se mladi Bratoš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bravo! (@bravo.feeling)

“Ja te sada samo želim pitati – je li se ti uopće sjećaš toga?”, pitao je Marko.

FOTO: Bravo

“A gle ja se sjećam teniskih terena,…ja se sjećam nekog djeteta, slatkoga…čije lice nikada neću zaboraviti”, našalila se Vesna i Marku slomila srce.

VESNA PISAROVIĆ SE IZDALA! Nikad ne priča o braku, ali joj se ovaj put omaknulo…

‘Znao sam da se ne sjeća ničega… Najbitniji događaj u mome životu i ti se ne sjećaš ničega…”, našalio se Bratoš.
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.