Foto: Instagram

‘PUNO SEK*A, DOBROG SEK*A’ Tko je navodna ljubavnica Blankinog supruga: Fatalna Charlotte imala je turbulentnu prošlost

Autor: Dnevno.hr

Naša ponajbolja atletičarka Blanka Vlašić sitno broji do poroda svog dugo priželjkivanog djeteta, no uživanje u blaženom stanju ovih su joj dana poremetili belgijski, a i domaći tabloidi. Naime, brzinom munje počela se širiti vijest da je njezin suprug Rupert Van Gucht vara te da je “švrljati” znao i u prošlosti. A cijela drama zakuhala se zbog jedne fotografije na Instagramu.

“Rupert Van Gucht slučajno otkrio preljub ovim fotkama?”, vrišti iz mnogih naslova.

A riječ je o fotografijama Ruperta, inače sportskog novinara, s novim psom Mowglyjem. Naime, s istim psićem fotke je nedavno objavila i stanovita Charlotte Van Looy, djevojka za koju su belgijski mediji pisali da je bila Van Guchtova ljubavnica dok je bio u braku s prvom suprugom Laurence Van Tongerloo.

“Nije odmah bilo jasno je li to isti pas, ali nedavna fotografija prikazuje psa koji nosi istu ogrlicu s natpisom ‘Mowgli’”, pišu Belgijci,  a Charlotte je u međuvremenu zaključala Instagram profil. O drami se oglasila i sama Blanka Vlašić koja je za Gloriju rekla “da je i dalje udana”.

Bavila se pjevanjem, ali odustala

A tko je fatalna Charlotte Van Looy?

Belgijska javnost prvi je put čula za ovu djevojku kada je bila u vezi s glumcem Adriaanom Van den Hoofom. Tada se bavila pjevanjem, no kako joj to nije pošlo za rukom, ubrzo se bacila u druge vode. Nakon prekida s glumcem okušala se kao spisateljica i napisala vodič o životu milenijalaca pod nazivom “Mi milenijci – Zašto vas savršeno ne usrećuje”.

Poručila je tada da nije studirala psihologiju, no da je imala veliku potrebu “podijeliti vlastita iskustva kao mlada odrasla osoba”.




Foto: Instagram

Vrijeđali su je zbog debljine

Otkrila je i kako se borila s poremećajem u prehrani jer je u mladosti bila žrtva maltretiranja pošto je bila pomalo bucmasta.

“U mladosti su mi govorili da moram biti vitkija, da nisam lijepa i nedovoljno dobra”, ispričala je Van Looy i priznala da je zbog svega išla na terapije.

Preporučuje dobar seks

Jedan od njezinih savjeta u knjizi je puno seksa, dobrog seksa.




“Ne, kao slobodna djevojka ne gutam jednog muškarca za drugim, naprotiv! Čak mi se to malo i gadi. Mislim više: ‘Kušajte što je više moguće kao milenijalci”, poručila je.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.