Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
PUNJENA JAJA: Ukusno kremasto punjenje gotovo je u tren oka!
Kremasto punjenje jaja uvijek možete prilagoditi vlastitom ukusu uz omiljene sastojke. Donosimo sjajan recept za punjenje sa sa slanim srdelama.
Sastojci:
6 jaja
file slane srdele
3 žlice majoneze
1 žličica limunova soka
1 žlica vlasca
sol i papar
1 žlica maslinova ulja
1 češanj češnjaka, sitno nasjeckan
naribana korica pola limuna
30 g krušnih mrvica
Priprema:
Skuhajte tvrdo kuhana jaja. Ohladite ih i ogulite pa prepolovite i izvadite žumanjke. Stavite žumanjke u zdjelu i dodajte im majonezu, senf, limunov sok, usitnjeni file srdele, vlasac, sol i papar. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Nadjenite prazne bjelanjke.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava