Foto: Damir Špehar/PIXSELL

‘PTICA MI SE PO*RALA NA GLAVU!’ Popularna domaća glumica opisala svoj veliki holivudski casting!

Autor: Š. P.

Gostujući u Podcast Inkubatoru, glumica Judita Franković Brdar otkrila je zanimljiv detalj iz svoje bogate karijere – prije nekoliko godina završila je na castingu za film o Jamesu Bondu! Ulogu na kraju nije dobila, ali samo iskustvo bilo je, kaže, posebno.

“Bila sam u Parizu na audiciji, to je bio film poslije Casino Royale, kad je ona Francuskinja dobila. Kako sam kod čovjeka koji je organizirao casting bila na nekim radionicama, bila sam pozvana na to, bilo je jasno da je to long shot”, ispričala je Judita.

“I taj odlazak u Pariz, tad sam baš bila bez para, došla sam tamo, pada kiša, Pariz je sav kružan i onda malo skreneš negdje… Čak mi se i ptica pos*ala na glavu, baš sam došla pos*ana na taj casting, ali je na kraju bilo dobro”, otkrila je popularna glumica i dodala da se na takve castigne isplati ići jer “nikad ne znaš”.

Osvrnula se i na castinge u Hrvatskoj, odnosno, staru legendu da se uloge kod nas dobivaju “na šanku”.

“Još uvijek je to obiteljski biznis, još uvijek smo toliko mali, ili to bude audicija na poziv pa uzmu nas nekoliko glumica ili neki redatelji koji vole raditi s glumcima u tom procesu nabavljanja para naprave neki cast i onda ostanu manje role”, ispričala je Judita.

“Imam iskustva s audicijama, nekad bude ok, imam neki dobar feeling, nekad bude katastrofa, ali nekad kad bude katastrofa, dobiješ posao… Sjećam se jedne reklame, stvarno nisam mogla biti gora i iskastali su me i sad mi je jasno zašto, jer je ta reklama bila katastrofa”, kroz smijeh je priznala glumica.




“Trebate izabrati najbolje za svoj film, ako sam to ja, super, ako to nisam ja, super, otkad se to počelo događati, dobila sam tri role u filmu jer sam rekla – uzmite onog tko je najbolji za film!”, zaključila je.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.