Foto: YouTube/Screenshot

‘PRVI KRALJEVSKI YOUTUBERI’ Princ William i Kate tek otvorili kanal, pa izazvali totalnu pomutnju!

Autor: Dnevno

Princ William (38) i supruga Kate Middleton (39) pokrenuli su svoj YouTube kanal, a već sad imaju gotovo 84 tisuće pretplatnika.

Ovo je prvi kraljevski profil ovakvog tipa, a ukoliko želite biti među onima koji žele pratiti najnovije objave poznatog kraljevskog para, pretplatite se na njihov profil “The Duke and Duchess of Cambridge”.

Kraljevski ‘youtuberi’

Kate i William već su objavili prvi, uvodni video pod nazivom  “Dobrodošli na naš službeni YouTube kanal”, u kojemu je prikazan cijeli niz kratkih isječaka ono što pretplatnici mogu uskoro očekivati na njihovom profilu.

Foto: YouTube/Screenshot

Video je objavljen u srijedu 5. svibnja, a u samo tri sata skupio je više od 100 tisuća pregleda. Deseci tisuća obožavatelja kraljevskog para potpuno je oduševljen njihovom idejom, a zasigurno će uskoro postati i jedan od najpopularnijih kanala ove platforme.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.