Foto: Robert Anic/PIXSELL

PROŠLO JE TRINAEST GODINA OD SMRTI TOŠE PROESKOG: Slavuj čije se pjesme i danas rado pjevaju je bio omiljen u cijeloj regiji

Autor: A.K.

Prošlo je gotovo trinaest godina otkako je poginuo Toše Proeski, makedonski slavuj čije su pjesme obožavali ljudi svih uzrasta diljem cijele regije.

Svi su ostali u šoku, od Tošinih prijatelja, kolega i obožavatelja, kada je 16. listopada 2007. godine stigla vijest kako je pjevač poginuo u prometnoj nesreći.

Bio je čovjek koji nikad nije skidao osmjeh s lica, a izgledalo je kako njegovom glazbenom uspjehu neće biti kraja.

Njegovi kolege za njega su imali, no imaju i danas, samo riječi hvale. Imao je veliko srce i cijeli je život nesebično pomagao onima kojima je to bilo najpotrebnije.

I danas se pjevaju njegovi hitovi, a najpoznatiji su “Igra bez granica”, “Čija si”, “Pratim te”, “Zajdi, zajdi”, “Još i danas zamiriši trešnja” i “Bože, brani je od zla”.

Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.