Foto: HRT Screenshot

PROSLAVILA STOTI ROĐENDAN! Popovčani priredili iznenađenje sumještanki: Baka Ana ima jednu posebnu želju

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Ana Ratkajec iz Popovca proslavila je 100. rođendan, a njezini sumještani priredili su joj pravo iznenađenje. Popovčani su se okupili te se s cvijećem, darovima i rođendanskom pjesmom uputili Ani.

“Nije baš uobičajeno da imate na području općine stanovnike koji dožive stotu godinu i više, tako da smo se odlučili baki čestitati rođendan”, rekao je  Zoran Kontak, načelnik općine Popovac, za Dnevnik HRT-a.

Gospođa Ana je podrijetlom Zagorka, a većinu života je provela u Baranji. Izgubila je muža i dvojicu sinova, ima unuke i praunuke, a čak je i praprabaka. Njezin recept za dugovječnost vrlo je jednostavan: puno rada i zdrava hrana.

“Najveća mi je želja da vas sve tu vidim kraj sebe i da mogu ozdraviti da još mogu raditi. Sanjam po noći da salatu sadim, luk i da kopam”, ispričala je Ana koja je do prije nekoliko godina obrađivala vlastiti vrt, što joj sada nedostaje.

O Ani danas brine kći Radmila Marolin, koja se iznimno ponosi svojom majkom. “Neka živi još sto godina, samo neka joj se malo olakša zdravlje, a meni na teret nije”, rekla je Radmila.

Čestitkama su se pridružili i mnogi korisnici Facebooka, koji su za baku Anu ostavili niz lijepih želja u komentarima.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.