Ilustracija, foto:pexels

Profesionalna čistačica otkrila s čime čisti gotovo sve, ovo će vas šokirati!

Autor: Dnevno

Profesionalna čistačica iz tvrtke The Big Clean Co. na svom je TikTok profilu koje sredsto koristi za pranje podova, ogledala zavjesa za tuširanje,…gotovo sve u kućanstvu, a zašto izbjeljivač treba izbjegavati.

Ipak, prilično je iznenadila pratitelje s obzirom da je riječ o proizvodu kojeg svi koristimo u kućanstvu, a koji je u odnosu na razna namjenska sredstva za čišćenje znatno jeftiniji.

Između ostalog, u svom je videu  otkrila i kako se riješiti plijesni. “Za fleke od plijesni možete sami od vodikovog peroksida i sode bikarbone napraviti pastu za čišćenje”, istaknula je.

@thebigcleancoReply to @nataliecrosby0 repost of one of our earlier videos ⭐️♬ original sound – The Big Clean Co

Važna je PH vrijednost

Iako vodikov peroksid ima svojstva izbjeljivanja, kaže čistačica, potpuno je drugačiji od izbjeljivača, najviše zato što ne sadrži klor koji je otrovna komponenta većine sredstava za izbjeljivanje.

@thebigcleanco##cleaningcaddy ##cleaningkit ##cleantok♬ original sound – The Big Clean Co

“Tekući deterdženti za pranje posuđa su moj prvi izbor za čišćenje svih površina jer im je PH vrijednost najbliža neutralnoj vrijednosti vode”, rekla je, a kaže da će i svaki ozbiljni proizvođač pločica reći da na njima treba koristiti isključivo sredstva s niskom ili neutralnom PH vrijednosti.




A upravo su tekući deterdženti za suđe, po svom sastavu najbliži neutralnoj PH vrijednosti. “Sredstvo za pranje posuđa može se koristiti u svakoj prostoriji u kućanstvu, gotovo za sve”, otkrila je profesionalna čistačica.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.