Foto: Jure Miskovic / CROPIX

PRODAJE SE ZA 35 DOLARA MJESEČNO: Ava Karabatić objavila novu vruću fotografiju, ali i odlučila zaraditi od toga

Autor: Dnevno

Oblačan splitski dan, razvedrila je Ava Karabatić koja je pozirala pokraj bazena, odjevena u crni badić neobičnog dizajna.

No, dizajn badića ispunjenog cirkonima pao je u drugi plan jer starleta je na toj fotografiji istaknula gole grudi koje je cenzurirala zvjezdicama. No, kako mašta ne bi naštetila njenim obožavateljima, za one najupornije, Ava je osigurala i necenzuriranu fotografiju.

“Za cijelu slike bez cenzure zapratite only fans, link je u opisu profila”, napisala je Ava te dodala emotikon zaigranog vražića.

 

View this post on Instagram

 

Za cijelu slike bez cenzure zapratite only fans, link je u opisu profila. ❤❤?

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on




U konačnici, link vodi na starletin profil na drugoj platformi, a za pristupanje istom, potrebno je platiti 35 dolara mjesečno što je oko 240 kuna.

(18+) Maca Diskrecija otkriva svoju cijenu i kakvi su nogometaši u krevetu: ‘Pjanić je brz kao zec, a od mojih priznanja gorio bi Balkan’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.