Foto: Ronald Gorsic/Cropix

PROCURILO PRAVO IME ALENA ISLAMOVIĆA: ‘Čelnici ‘Jugotona’ savjetovali su mu da to bolje zvuči i da će tako steći veliku popularnost među publikom’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Popularni pjevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta, Alen Islamović, 80-ih je godina promijenio ime. Izvor blizak pjevaču je za srpski portal Kurir otkrio da je Alenovo pravo ime – Alija.

‘Čelnici nekadašnjeg ‘Jugotona’ došli su na ideju koja se njemu u početku nije svidjela. Predložili su Aliji da koristi umjetničko ime Alen, uz obrazloženje da to bolje zvuči i da će tako steći veliku popularnost među publikom.

On se malo nećkao, nije htio mijenjati svoje ime, ali ubrzo je popustio i poslušao savjet pretpostavljenih. Danas gotovo nitko ne zna da se Alen zapravo zove Alija’, izjavio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alen Islamovic (@music.alen.islamovic)




Navede tvrdnje, Alen Islamović je potvrdio te je otkrio razlog promijene njegova imena.

‘Točno je. Nema ništa čudno u tome, mnoge svjetske zvijezde odaberu drugo ime kojim se predstavljaju u javnosti, najčešće neko koje zvuči primamljivije. Tako je bilo i u mom slučaju’, otkrio je za Novu.rs




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.