Sanjin Strukić/PIXSELL

Procurile fotografije s tuluma prije 17 godina: Šuput i Žanamari izgledaju neprepoznatljivo

Autor: Dnevno.hr

Sad već davne 2006. godine grupa Feminnem, koju su 2004. godine, nakon televizijskog natjecanja Nove TV za nove pjevače, “Hrvatski Idol” osnovale Pamela Ramljak, Neda Parmać i Ivana Marić nastupale su u Movie Pubu, a njihov tadašnji nastup došle su podržati brojne kolegice.

Među njima našla se i 41-godišnja Maja Šuput Tatarinov i 39-godišnja Žanamari Perčić. Fotografije tog tuluma nedavno su izašle u javnost, a na njima se vidi kako su se pjevačice u potpunosti promijenila.

Sanjin Strukić/PIXSELL

Žanamari se u javnosti pojavila 2004. godine kada je pobijedila u showu “Hrvatski idol”, a Maja Šuput na sceni je više od 20 godina.

Jedno od Majinih prvih pojavljivanja na sceni bila je prilika koju joj je pokojni otac Boris pružio. Naime, Bilo je to  1995. godine kada se pojavila pjevačica Velina Oršolić. Za njezinu je karijeru tada bio zadužen Boris Šuput koji 16-godišnjoj Maji odlučio dati priliku pa ju je na snimanju Velininog spota za pjesmu ‘Sherry, Sherry’ ubacio kao prateću plesačicu.

S ružičastom perikom na glavi, u crnoj kožnoj haljinici i čizmama iznad koljena, Maja je plesala u predvorju jednog zagrebačkog hotela. Tri godine nakon  spota Maja je i sama krenula u glazbene vode, a prvi javni nastup imala je 1999. godine s grupom Joy na Dori.

Koliko pjevačice danas izgledaju drugačije svjedoče fotografije s partyja iz 2006. godine. Na njima Žanamari ima drugačiju boju kose, a u međuvremenu se pisalo da se navodo podvrgnula estetskoj operaciji nosa.

Danas je crnka s tisućama pratitelja na Instagramu, zbog čega mnogi smatraju da je karijeru pjevačice stavila u drugi plan. Šuput na starijim fotografijama  također ima drugačiju frizuru i stil šminkanja. Danas se o njezinom izgledu i fotografijama na Instagramu brine Marko Grubnić.




FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.