Pročitajte kako se Natali Dizdar osramotila na Totalnom FM-u

Autor: dnevno.hr

Natali Dizdar je mislila da sanja kada je jednom od najvećih domaćih kantautora Arsenu Dediću morala postaviti pitanje - sanja li 'mokre snove'. Na njenu veliku sreću i oduševljenje, Arsen je nije razumio pa je pretpostavio da ga pita - 'znoji li se dok spava'.

Natali Dizdar gostovala je jutros u ‘Doručku’ na Totalnom FM – u.

– Jesi se pohvalila ljudima kako si doputovala iz Dubrovnika – pitao je pjevačicu domaćin showa Saša Lozar. Priznala je da je poput velikih svjetskih zvijezda iz Dubrovnika na radio stigla ni manje ni više privatnim avionom. Zahvalila se prijatelju koji ju je Cesnom ‘prebacio’ s dalekog juga.

Saša i Natali su se za početak prisjetili svojih glazbenih početka, od Turbo limač Showa i Story super nove pa sve do prvih Runjićevih večeri. Upravo je s tog nastupa Saša prepričao zanimljivu anegdotu:

-Ti si pjevala ‘Galeba’, a ja ‘Magdalenu’. To na TV-u izgleda super cool. Ali, zapravo smo se prije oboje nagutali Persena! Zato su nam se caklile okice – rekao je Saša.

Natali je pak dodala:

– Svi su mi rekli da sam kao bila na rubu plača, a nisam bila na rubu plača, ali mi je bila užasna trema! Persen je progovarao iz nas – rekla je i objasnila slušateljima da ne shvate krivo jer se radi o biljnom pripravku.

Da je znala što ju čeka popila bi Natali i jutros Persen. Saša joj je naime kao tajnog gosta pozvao Arsena Dedića, a Natali je dobila zadatak napisati pitanja ne znajući tko je čeka s druge strane telefona. Kada je shvatila da je riječ o pravoj glazbenoj legendi Natali je od srama jedva progovorila. Proklinjala je Sašu što ju je nagovorio da sudjeluje u intervjuu. Postavila je Arsenu prvo pitanje:




– Jeste li ikad razmišljao o seksualnom odnosu sa istim spolom?

Arsen je bez oklijevanja, staložen i dobro raspoložen, odgovorio:

– Ne nisam. Ja sam zato da svak’ živi svoj način života. Što bi se opet američki reklo, tvoja sloboda seže do moje slobode – odgovorio je Arsen.




Kad legneš s djevojkom pa se sklizneš

Za drugo pitanje Natali je inspirirao današnji datum, ozloglašeni petak trinaesti. Pitala je Arsena je li praznovjeran.

-Uopće ne patim od takvih stvari. Možda ima nešto posebno u rukopisu i načinu života, ali ovakve nekakve stari kao što su praznovjerje, strah i te stvari, to je meni strano – rekao je Dedić. Priznao je, doduše, da ga progone neobični snovi. Sanja ‘solo nastupe’ na kojima onda zaboravi riječi pjesama ili shvati da ne zna svirati klavir:

-Poslije liječenja u Padovi su mi se namnožili snovi. Mogu bez tajne reći da sam išao čak s jednim psihijatrom razgovarati o tome – priznao je Arsen.

I Natali je mislila da sanja kada je jednom od najvećih domaćih kantautora morala postaviti pitanje ‘Sanja li ‘mokre snove”. Na njenu veliku sreću i oduševljenje Arsen je nije razumio pa je pretpostavio da ga pita, znoji li se dok spava. Priznao je da teško podnosi vrućine, ali i ljude koji se pretjerano znoje:

– Ma moj jedan česti suradnik, kad mu dam ruku to je kao da sam je stavio u vodu. To mi je teško! Ili kad legneš s djevojkom pa se sklizneš – iskren je bio Arsen.

Inače, Natali je na radio došla predstaviti svoj novi uradak na koji je, kaže, jako ponosna jer je provela cijelu prošlu godinu pripremajući ga. Radi se o CD–u i DVD–u Live in ZKM koji će se u prodaji naći 23. srpnja. Na albumu se nalazi i aktualni singl, obrada pjesme Olivera Mandića ‘Osloni se na mene’ koju je na Sašinu želju izvela u jutarnjem showu i dokazala da i u rano jutro zvuči besprijekorno

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.