Foto: Goran Mehkek / CROPIX

PRLJAVCI IMAJU NOVI SINGL! Izašla prva pjesma nakon skoro deset godina, Houra otkrio što stoji iza imena: ‘Pjesma je svojevrsna psihoanaliza’

Autor: Dnevno.hr

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih hrvatskih bendova Prljavo Kazalište, nakon gotovo deset godina, ima novi singl, a uskoro stiže i cijeli novi album.

Prvi singl novog materijala, koji je premijerno pušten u utorak nazvali su ‘Stare navike’ i predstavili ga na bravo! frekvencijama.

Prljavci ni nakon 45 godina postojanja ne prestaju stvarati i svirati, a kada će novi album ugledati svjetlost dana otkrili su Jasenko Houra i Mladen Bodalec u emisiji Uhvati ritam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bravo! (@bravo.feeling)




‘Svaki član benda je neizostavna karika’

“Pjesma je svojevrsna psihoanaliza. Prije gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvijek smo tandem Ines, Prajo i ja, ali konzultiramo se oko glazbe, teksta, svega… Tko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, vjerujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan. Nazvali smo je ‘Stare navike’ – e sada je li tu stvar simbolike ili nečega drugog, s veseljem vam mogu reći da poslušate na bravu!”, poručio je Jasenko Houra.

Glazbenik je najavio i kako legendarni bend radi na novom albumu na kojem bi se trebalo naći 12 pjesama. Houra je tom prilikom otkrio i potencijalni naziv albuma koji glasi Babillon Berlin. Dok čekamo njegov izlazak, poslušajte novi singl ‘Stare navike’ u nastavku.




Osim toga, za mjesec dana počinju prijave za ‘Private singer’ kada će netko od bravo! slušatelja imati priliku osvojiti privatni koncert Prljavog kazališta u vlastitom dvorištu 17. svibnja.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.