Foto: Instagram/Niksa Stipanicev / CROPIX

PRIZOR KAO IZ BAJKE! Glumica Ana Gruica podijelila snimku koja ostavlja bez daha: ‘Koliko nadrealno, totalni top’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Brojna poznata lica dočekali su 2023. godinu u planinama, a neki su odlučili prve dane siječnja provesti upravo u snježnoj idili. Društvene mreže prepune su bajkovitih prizora s različitih vrhova, popularnih zimskih destinacija. Jedan od ljepših podijelila je na svom Instagram profilu glumica Ana Gruica Uglešić.

Snimka splitske glumice, iako vrlo kratka, uistinu ostavlja bez daha. Bez sumnje bi svatko poželio provesti barem jedan dan na ovoj prekrasnoj lokaciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Snimka u kojoj Ana zaranja u stakleni bazen okružen snijegom mnoge je oduševila, a u komentarima su se našle i poznate osobe. Komentare podrške i oduševljenja dale su Jelena Veljača i Marijana Batinić, a ostali su poželjeli pridružiti joj se na ovom prekrasnom mjestu. “Koliko nadrealno”, “Totalni top, ti i okoliš”, “Savršeno mjesto”, neki su od komentara.




Glumica Ana trenutno uživa u Alta Badiji, poznatom skijaškom središtu u Italiji, u društvu svog supruga, Borana Uglešića. Nakon što su Novu godinu dočekali u Splitu, par se zaputio na zimovanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Podsjetimo, 38-godišnja glumica udala se za splitskog psihijatra Uglešića prije četiri godine, nakon dva tjedna zaruka. Nakon godine dana veze, par se odlučio na intimnu ceremoniji u krugu najbližih.

Glumici je ovo drugi brak – prije Uglešića bila je u braku s poznatim piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima i sina.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.