
Mekan i sočan kolač od kukuruzne krupice: Poput svilenog oblačića koji se topi u ustima
Bez previše muke pripremite slasne punjene tikvice i uživajte u bogatom okusu ukusnog obroka!
Sastojci:
5-6 manjih tikvica
1 glavica crvenog luka
0,5 kg miješanog mljevenog mesa
20 dag gaude
koncentrat rajčice
lovorov list
sol, papar
češnjak u prahu
Priprema:
Nasjeckajte crveni luk i propržite ga na ulju pa dodajte mljeveno meso, lovor i začine. Dinstajte oko pola sata uz podlijevanje vodom po potrebi. Tikvice operite, prerežite uzduž i izdubite žličicom. Meso tikvice koje ste izdubili stavite u lonac s mljevenim mesom da omekša. Pri kraju dodajte par žlica koncentrata od rajčice. Punite tikvice tako pripremljenim nadjevom te pospite naribanim sirom. Zapecite u pećnici na 180 stupnjeva oko 40 minuta.
Mekan i sočan kolač od kukuruzne krupice: Poput svilenog oblačića koji se topi u ustima
Čokoladni mousse: Fantastičan desert od pet sastojaka
Ukusna piletina s rižom u neobičnom, osvježavajućem umaku
Naučite kako se priprema savršeni bešamel: Koristite ga za razna jela