Foto: Instagram

‘PRIPREMAM SE ZA …!’ Boris Rogoznica viđen u društvu misteriozne plavuše koja mu već neko vrijeme pravi društvo

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Glazbenik Boris Rogoznica viđen je kako šeće u Splitu s misterioznom plavušom. Njih dvoje, po svemu sudeći, izgledali su prisno, a fotografije i video koje je snimio čitatelj za 24 sata možete pogledati ovdje.

Fotografije su snimljene u kasnim večernjim satima, a Boris je sa sobom nosio čekić. Prije toga, glazbenik se s istim čekićem fotografirao na splitskoj rivi, točnije na Prokurativama.

Foto: Instagram

“Pripremam se za Splitski festival” napisao je u objavi. Podsjetimo, to nije prvi put da je viđen u društvu misteriozne plavuše jer je ranije objavljivao fotografije iz Madrida s plavušom kojoj se nije moglo jasno vidjeti lice.

Zanimljivo je kako je dan prije njegova bivša supruga, Doris Pinčić, viđena u šetnji sa svojim novim suprugom. Boris i Doris brak su okončali prije otprilike dvije godine, a u njemu su dobili dvoje djece.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.