Princeza Charlotte u školi dobila nadimak koji otkriva njezin karakter

Autor: Dnevno

Malena princeza Charlotte je prošlog tjedna krenula u školu. Ova četverogodišnjakinja poznata je u javnosti po svojem živahnome karakteru.

 

Iako je u školskim klupama svega nekoliko dana, njezini su joj školski kolege dali već neke nadimke. Jedni ju zovu Lottie, a drugi su je proglasili “princezom ratnicom”. Prema izjavama izvora, drugi nadimak odgovara Charlotteinom karakteru budući da jako voli zapovijedati. Malena navodno, “šefuje” i starijem bratu Georgeu.

 

Charlotte je drugo dijete princa Williama i Kate Middleton, a rođena je 2. svibnja 2015. Ušla je u povijest kao prva britanska princeza koja je zadržala svoju poziciju u redu za prijestolje nakon što se rodio mlađi brat Louis, koji je u redu za krunu ostao iza nje.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.