Foto: Instagram Screenshot

PREPOZNAJETE LI JU? Popularna pjevačica vratila se desetljeća unazad nizom fotografija: Jedna nas je podsjetila na neprežaljenu legendu

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Instagram profili današnji su fotoalbumi, a osim što na njima mnogi vole imati dijelove svojih svakodnevica i posebne trenutke, nerijetko posluži kako bi se sa svojim pratiteljima prisjetili svojih davnih uspomena. Time nas često iznenade poznata hrvatska lica, a najčešće dijele fotografije iz nekih ranijih perioda svoga života, iz djetinjstva ili s početka karijere.

Koliko god je neke lako prepoznati, ponekad uz najveći trud ne možemo ni naslutiti o kome se radi. Nešto slično nam je danas priuštila Nina Badrić, koja nas je iznenadila svojim uspomenama na Instagramu.

Foto: Instagram Screenshot

Nizom storyja Nina nas je podsjetila na ranije periode svoje karijere. Započela je s fotografijom sa snimanja spota za pjesmu “Dodiri od stakla”, koje se odvijalo prije 14 godina.

Posebno je pratitelje razveselila sljedećom fotografijom, na kojoj je osvanuo voljeni i nikad prežaljeni Dino Dvornik.

Foto: Instagram Screenshot

Iako se pjevačica nije puno promijenila otkako je stupila na glazbenu scenu davnih početaka devedesetih, na jednoj smo je fotografiji jedva prepoznali.

Foto: Instagram Screenshot

Fotografija nas odvodi u 2000. godinu, kada je Nina imala 28 godina. Posljednjih smo godina naviknuli na potpuno drugačija izdanja popularne pjevačice, pa nas je na prvu ova fotografija pomalo iznenadila.

Kao što mnogi njezini pratitelji često ističu, Nina je još jednom dokazala kako joj se godine nimalo ne poznaju. Osim što bi joj mnogi mogli pozavidjeti na njezinom izgledu, višestruka dobitnica nagrade Porin iza sebe ima i zavidnu karijeru. Po svemu sudeći, svašta još od nje možemo očekivati. Posljednji spot objavila je prije godinu dana za pjesmu “Pamtim”, a svi iščekuju nove glazbene uratke.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.