Preminuo Nenad Šarić, suprug Sanje Doležal, kolege iz Fosila u šoku

Autor: dnevno.hr

Zatečeni i tužni, Šarićevi dečki iz benda, Marinko Colnago, Rajko Dujmić i Vladimir Kočiš Zec u medijima su tek smogli snage kratko potvrditi smrt svog neprežaljenog kolege i odmah se zaputili k Sanji Doležal.

Iznenadna smrt Nenada Šarića, bubnjara Novih Fosila i supruga Sanje Doležal, koji je u četvrtak, 3. svibnja u poslijepodnevnim satima u karlovačkoj Općoj bolnici preminuo od posljedica moždanog udara, izazvala je šok i nevjericu u redovima hrvatskih glazbenika.

Zatečeni i tužni, njegovi dečki iz benda Marinko Colnago, Rajko Dujmić i Vladimir Kočiš Zec u medijima su tek smogli snage s dvije-tri riječi potvrditi smrt svog neprežaljenog kolege kojemu je prije dva dana pozlilo dok se s obitelji odmarao u svojoj vikendici na Mrežnici.

Čuvši tužnu vijest, ostatak benda odmah se zaputio k Sanji Doležal i njezinoj djeci.

Loša vijest šokirala je čitavu javnost, jer Nenad Šarić bio je poznat po svom zdravom životu i sportskome duhu.

Šarić je, naime, bio nepušač i nesklon čašici, a svoje slobodno vrijeme rado je provodio na svježem zraku. Redovito je igrao tenis, dok ga se često moglo vidjeti i kako pedalira svojim biciklom po zagrebačkim ulicama.

– Bio je pun života… sad se sve srušilo… – zajecao je potpuno shrvan Rajko Dujmić.

Kad mu je pozlilo, Nenad Šarić hitno je prebačen u karlovačku Opću bolnicu, na odjel intenzivne njege, gdje unatoč svim naporima liječničke ekipe (tijekom srijede i četvrtka dvaput su ga operirali), 65-godišnji glazbenik više nije dolazio k svijesti te je od posljedica jakog moždanog udara i preminuo.




Sanja i Nenad dijelili su dobro i zlo kako u privatnom životu, tako i u poslu.

Iza njih je 18 godina veselja, partnerstva i skladnog braka u kojemu su dobili dvoje djece.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.