Foto: Pixabay

PREMINULA JE MLADA PJEVAČICA! Svoju bolest nije skrivala: ‘Vrištala sam poslije operacije! Ne znam zašto bi itko htio znati točnu dijagnozu’

Autor: N.K

Nakon duge borbe s rakom dojke, preminula je Sarah Harding, 39-godišnja članica popularne englesko-irske pop grupe Girls Aloud.

Vijest o njenoj smrti javnosti je prenijela ožalošćena majka putem službenog Instagram profila pjevačice.

“U dubokoj žalosti moram podijeliti s vama vijest da je umrla moja prekrasna kći Sarah. Mnogi od vas znaju da je Sarah vodila bitku s rakom i da se snažno borila do zadnjega dana. Otišla je jutros u miru. Željela bih zahvaliti svima koji su joj pružali iskrenu podršku zadnjih godinu dana. Njoj je to puno značilo i davalo joj je snagu, poručila je slomljena majka Marie.

“Ne želim znati točnu prognozu”

Britanskoj pjevačici rak dojke dijagnosticiran je prije više od godinu dana, a u kolovozu prošle godine objavila je da se karcinom proširio.

Sarah Harding je u memoarima “Hear Me Out”, objavljenima u ožujku, iznijela potresne detalje o svojoj borbi protiv raka dojke.

“U prosincu mi je liječnik rekao da će mi predstojeći Božić vjerojatno biti posljednji… Ne želim znati točnu prognozu, ne znam zašto bi to itko želio – napisala je glazbenica u isječku knjige koji je objavio The Times.

Odstranili joj obje dojke

Zbog opake bolesti, pjevačici su morali odstraniti obje dojke. U svojim memoarima je napisala kako je to za nju bio vrlo težak trenutak.




“Vrištala sam nakon što sam se probudila poslije operacije… Sad imam samo hrpu šavova tamo gdje su mi nekad bile dojke… Ne mogu se više niti pogledati u zrcalu, ne mogu se suočiti s tim, jednostavno više ne izgledam poput sebe, ne prepoznajem se… Jako je teško probuditi se sa spoznajom da jedan dio mene nedostaje; nestao je dio moje ženstvenosti, a taj gubitak slama mi srce”, napisala je pjevačica.

Pandemija ne smije biti izgovor

Između ostalog, upozorila je ljude da ne čekaju s pretragama te da im pandemija covida ne bude izgovor za odgađanje pregleda kod doktora kao što je bio slučaj s njom.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.