Instagram

PREKRASNE VIJESTI: Hrvatski nogometaš i modna blogerica očekuju prvo dijete

Autor: Dnevno

Modna blogerica Dorin Lucija Zelenika i nogometni vratar Oliver Zelenika božićnom čestitkom na Instagramu objavili su da čekaju svoje prvo dijete.

Ljubav s 26-godišnjim nogometašem Oliverom Zelenikom, ova 25-godišnja blogerica okrunila je prije svega nekoliko mjeseci. Već su naglasili da je taj dan za njih bio jedan od najljepših u životu. Zbog Oliverove nogometne karijere, njihov zajednički život nije nimalo lak, zbog čega uvijek žive na dvije destinacije.

“Sretan Božić od budućih roditelja”, napisala je Dorin uz fotografiju na kojoj se kroz bijelu haljinu nazire njen trudnički trbuščić.

 

 

View this post on Instagram

 

Merry Christmas from the PARENTS to be.???❤️ #ourbiggestblessing . . . #merrychristmas #parentstobe #pregnant #happyholidays #love #purelove #happiness #goodvibes #home #christmastree #lifestyle #beautifulday




A post shared by Dórin Zelenika (@dorinlucissima) on


“Naš najveći blagoslov”, dodala je 25-godišnja blogerica, koja se ljetos udala za godinu starijeg nogometaša nakon pet godina veze.

 




 

 

View this post on Instagram

 

gdje je ljubav tu si ti.?

A post shared by Dórin Zelenika (@dorinlucissima) on

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.