Foto: Instagram

PREGLED TIJELA LIDIJE BAČIĆ: Pjevačica objavila golišavi video, ima gotovo stotinu tisuća pregleda!

Autor: Š. P.

Nekoć davno, za veliki broj pregleda na YouTubeu bila je potrebna dobra pjesma, dobra fora, dobra misao… Vremena su se očito promijenila, barem ako je suditi po novom videu kojeg je ovih dana objavila neumorna Lidija Bačić – njezino dvominutno stajanje pred ogledalom u nekoliko je dana pregledano više od 90 tisuća puta.

“Lile, top si, ostavi se glazbe i radi ono za što si rođena”, jedan je od komentara ispod videa kojeg je Lidija nazvala ‘Dvominutni pregled tijela’.

Dok pjevačica u žutom kupaćem kostimu ‘provjerava tijelo’, u pozadini svira pjesma “Stop” koju je snimila sa Žanamari Perčić.

Lidija je ovih dana najavila izlazak novog albuma, potvrdila da već snima i novi, a otkrila je i da je nedavno odigrala glavnu ulogu u jednoj seriji. Pročitajte više! VRUĆA LILLE JE SPREMNA ZA HOLLYWOOD: ‘Snimam jednu seriju u kojoj ću imati glavnu ulogu!’

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.