fbpx
Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

PREDSTAVLJENE PREDIVNE KANDIDATKINJE IZBORA MISS ZAGREBA: Najmlađe imaju 17 godina, ali već sada se mogu pohvaliti velikim djelima

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U lijepom ambijentu Stil eventa koji se nalazi u sklopu Zagrebačkog velesajma uskoro će biti izabrana zagrebačka predstavnica na izboru za Miss Hrvatske.

Jedanaest lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss Zagreba 2023. pokušati će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu sljedeće godine.  Potraga za najljepšim Hrvaticama, koje će se naime ove godine u studenome natjecati  na izboru za Miss Hrvatske 2023, već je krenula. Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta birati će se tako između 20 pobjednica sa županijskih izbora, a svoje mjesto u hrvatskom finalu zaslužit će i Miss dijaspore.

”Pobjednica svake županije predstavlja i promovira svoju županiju na finalu izbora Miss Hrvatske. To pravo su prošlogodišnjom pobjedom u svojoj županiji već osigurale Miss Zagreba Lucija Begić , Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić, Miss Zadarske županije Ivona Barić, Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić, Miss Vukovarsko-srijemske županije Tea Majstorović i Miss Sisačko-moslavačke županije Ines Grgić”, govori nam Iva Loparić Kontek, vlasnica licence za Miss Hrvatske.


KANDIDATKINJE ZA MISS ZAGREBA 2023.:

ANA MARIJA STOJKOVIĆ

Vrlo empatična i simpatična mlada djevojka, koja na studiju sestrinstva uči kako se najbolje brinuti o onima kojima je briga potrebna. Vrlo zahvalan i požrtvovan studij koji mlada Ana Marija Stojković predano pohađa. Ana Marija ima 21 godinu, odlično govori engleski jezik, a u slobodno vrijeme voli zaigrati odbojku, ide u teretanu i svaki slobodni trenutak voli iskoristiti na planinama i u prirodi. Odbojci i planinarenju duguje svoje odlične proporcije, Anamarija je visoka 175 centimetara i ima 63 kilograma. Veseli ju novo iskustvo i nada se da će prijavom na izbor za Miss Zagreba samo biti na dobitku.

Ana Maria Stajković, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

ANA USMIANI

Mlada buduća ekonomistica, dvadesetdvogodišnja Ana Usmiani studentica četvrte godine na Ekonomskom fakultetu osim što voli plivanja, vrlo je aktivna u teretani. Bavi se modelingom koji joj je druga ljubav nakon fakulteta, a i voli plesati folklor. Ana je visoka 176 centimetara i teška je 58 kilograma, idealnih proporcija za odlične rezultate u modnoj industriji. Kaže da voli izazove, voli upoznavati nove ljude i sklapati poznanstva.

Ana Usmiani, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

DANA SZIGETI

Mlada i perspektivna preponska jahačica, Dana Szigeti završila je Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju.Odlično govori engleski i njemački jezik, a rado bi naučila još koji jezik jer se odlično snalazi učenju novih stvari. Dana ima 22 dvije godine, visoka je 170 cm te ima 54 kg. Vrlo je znatiželjna i voli upoznavati nove ljude, zato se i prijavila na izbor za Miss Zagreba.
Dana Szigeti, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

HELENA MEDVED

Iako ima tek 17 godina, već ima zacrtane ciljeve u svom životu, izuzetno je vrijedna i radišna, pohađa Obrtničku školu i  govori engleski jezik. Helena Medved je zaljubljenica  u košarku i teretanu, a u slobodno vrijeme kada vremenske prilike to dozvole voli rolanje. Svoju kreativu iskazuje kod izrade noktiju, koji ponekad izgledaju kao minijaturna umjetnička djela. Helena je visoka 175 centimetara i teška je 58 kilograma. Rado bi se iskušala u svijetu modelinga te je to bio jedan od razloga zašto se prijavila na izbor za Miss Zagreba, također voli upoznavati nove ljude i voli nove avanture.

Helena Medved, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

KLARA GAVRANOVIĆ
Mlada atletičarka i predana sportašica koja većinu svog slobodnog vremena provodi u teretani Klara Gavranović, ima 21 godinu i otvorena je za nove ideje u svom životu. Voli komunikaciju s različitim ljudima, voli nove ljude, poznanstva i druženja. Završila je srednju komercijalnu školu i aktivno govori engleski jezik. Svoj trud iz teretane rado prezentira na modnoj pisti, te se aktivno bavi i modelingom. Smatra da joj sudjelovanje na izboru za Miss može otvoriti neka nova vrata.

Klara Gavranović, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

LEA NEVISTIĆ

Dvadesetogodišnjakinja koja je završila ugostiteljsku školu i školu za modu i dizajn uživa u mogućnostima koje joj pruža moda. Kreativnost, ljepota, izražavanje svojih osjećaja kroz dizajn je nešto što ju veseli i ispunjava. Iako voli odbojku i košarku, modeling joj je najviše prirastao srcu. Lea je visoka 181 centimetar i teška je 65 kilograma što joj garantira odličan uspjeh u modelingu. Voljela bi upoznati osobe koje vole modu i dizajn,  koji imaju istančan ukus za lijepo i koji se ne boje iskazati svoje osjećaje kroz dizajniranje posebnih komada odjeće. Lea odlično govori talijanski i engleski te se nada da će joj to pomoći u budućim aktivnosti u svijetu mode.

Lea Nevistić, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

LEA ZELIĆ

Vrlo nježna i izuzetno simpatična mlada dama sa svojih 17 godina već se iskazala u svom društvenom radu, dobitnica je nagrade Luka Ritz za borbu protiv međuvršnjačkog nasilja, organizirala je humanitarni koncert za Hrabri telefon i osim što sama pokreće humanitarne akcije, rado se odazove na humanitarke koje organiziraju divni ljudi kao što je Lea. Lea Zelić pohađa Opću gimnaziju Sesvete i uz društveni rad bavi se modelingom. Lea je visoka 177 centimetara i ima 60 kilograma. Aktivno govori engleski i talijanski te piše poeziju i pjeva. Vrlo je predana svom humanitarnom radu te se nada da će kroz izbor za Miss Zagreba moći dati još više od sebe jer je velika i važna uloga svih sudionika u izborima za Miss upravo bavljenje humanitarnim radom.

Lea Zelić, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

NINA TOMAŠEVSKI

Mlada studentica Nina Tomaševski ima samo 22 godine, a već je iskusila mnogo lijepih trenutaka kroz svoju veliku ljubav; mažoretkinje. Nastupa s mažoretkinjama već dugi niz godina te je upoznala mnogo različitih ljudi. Nina studira na Ekonomskom fakultetu i odlično barata engleskim jezikom. U slobodno vrijeme voli gimnasticirati, gimnastika joj je druga ljubav od malih nogu.  Nina smatra da joj sudjelovanje na izboru za Miss Zagreba može mnogo pozitivnog donijeti u njen svijet modelinga.

Nina Tomaševski, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

PAOLA HRDAS

Osamnaestogodišnja mlada dama, Paola Hrdas, trenutno pohađa Opću privatnu gimnaziju dok je završila baletnu i glazbenu školu – smjer klavir. Svoje graciozne kretnje duguje dugogodišnjem plesanju baleta, dok je sviranjem klavira usvojila naviku ravnog držanja što joj daje odlične predispozicije u bavljenju modelingom u budućnosti. Paola aktivno govori engleski, talijanski i španjolski jezik i pravi je mali virtuoz u sviranju klavira, a i učila je solo pjevanje, te je dobitnica nagrade na natječaju “moja himna” pod naslovom “Moja domovina”. Nije isključeno da ćemo jednom slušati Paoline pjesme, jer osim što predivno pjeva, piše i sklada pjesme. Želi proširiti svoje vidike, upoznati nove ljude i možda steći prijateljice na duže staze, a vjeruje da će joj izbor za Miss Zagreba to sve omogućiti. Paola je visoka 175 centimetara i teška 55 kilograma, što su idealne propozicije za odličan uspjeh u modelingu.

Paola Hrdas, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

MONIKA BODULOVIĆ

Mlada i profinjena violinistica koja izuzetno voli crtanje, studentica je modnog dizajna. Monika Bodulović ima 23 godine i već neko vrijeme prati modni svijet i događanja u njemu. Ljubav prema modi, kreacijama i dizajnu ju je nagnala da se prijavi na izbor za Miss Zagreba jer smatra da će tako lakše moći pronaći ljude sa sličnim razmišljanjima i idejama, kako bi u konačnici ostvarili i neku modnu suradnju. Monika je visoka 174 centimetara i teška je 64 kilograma, odlično govori engleski i njemački jezik i veseli se novim izazovima koji ju očekuju u ovoj avanturi.

Monika Bodulović, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

TARA BEGEDIN

Mlada i vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, Tara Begedin, ima samo 17 godina, a već sada postiže odlične uspjehe u svojim hobijima. Tara pohađa Opću gimnaziju i odlično govori engleski i talijanski. Osim plesa, Tara jako voli i sport tako joj odbojka i atletika nisu strane, no ipak najviše vremena provodi u teretani. Svojim sportskim aktivnostima može zahvaliti na svojim proporcijama, Tara je visoka 174 centimetara i ima 46 kilograma. Rado bi se okušala u svijetu modelinga i smatra da joj je sudjelovanje na izboru za Miss Zagreba odlična odskočna daska. Također voli druženje i voli nove izazove.

Tara Begedin, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.