Foto: Press

Poznati hrvatski glumac Zijad Gračić ‘bacio’ se u obrtnike: ‘Imam energije i želim da nam svima bude bolje’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

U Udruženju obrtnika Grada Zagreba održani su izbori za Sekciju intelektualnih usluga, a jednoglasno je za tajnika Sekcije izabran poznati hrvatski glumac Zijad Gračić.

‘Obrt mi pruža jedinstvenu mogućnost da se slobodno bavim vlastitim projektima. Kao i većina obrtnika, pun sam ideja i jedva čekam krenuti u realizaciju. U rad Sekcije želim se uključiti jer mogu puno dati, imam energije i želim da nam svima bude bolje. Kao tajnik Sekcije trudit ću se unaprijediti obrtništvo u svim segmentima, ali i vratiti kulturu na mapu obrtničkih djelatnosti, jer su kultura i obrt neodvojivi’, kazao je Gračić.

‘Upravo je kultura važan segment zagrebačkog obrtništva koju će od sada promovirati kolega tajnik i naš proslavljeni glumac Zijad Gračić. Uz HNK, sada je njegov drugi dom postalo Udruženje obrtnika u obližnjem Mažurancu. Svi mu želimo dobrodošlicu’, poručio je pročelnik Sekcije Miljenko Milanović.

Novoizabranom vodstvu Sekcije čestitao je predsjednik Udruženja obrtnika Grada Zagreba, Antun Trojnar, ističući kako Ceh i Sekcija intelektualnih usluga okuplja mnogo poznatih osoba iz javnog života, ali i puno visokoobrazovanih osoba, a sada i obrtnika.

‘Izuzetno mi je drago da se u rad UOGZ uključuju i visokoobrazovani naši članovi. To nam daje novu snagu, novi motiv ali i uvjerenje da obrtništvo ide naprijed u skladu s izazovima aktualnog trenutka. Samo spoj starih tradicijskih obrta i novih intelektualnih obrta  donijet će nam svima bolje sutra’, zaključio je Trojnar.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.