Foto: Facebook

‘POZNATI GLAZBENICI U ŠKOLSKIM HODNICIMA’ Nastavnici čakovečke gimnazije priredili učenicima genijalno iznenađenje: ‘To je pravi pristup’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Danas su završili školski praznici te tisuće učenika i učitelja nastavljaju s nastavom i svim izazovima koje obrazovanje donosi. Prvi dan povratka u školske klupe nikada nije lagan, posebice nakon zimskih praznika, kada se svi opuste i prepuste čaroliji Božića.

Kako bi svojim učenicima barem malo olakšali, nastavnici Gimnazije Josipa Slavenskog uputili su im originalnu pozivnicu i najavili novi početak nastave. Svojim potezom oduševili su učenike, a i ostale korisnike Facebooka.

“Jesmo li spremni? Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i napunili baterije… Nije li upravo sada pravi trenutak da predstavimo iznenađenje koje su svojim dragim učenicima priredili njihovi duhoviti i kreativni profesori? Daaaaa, dakako da jest!” započinje objava uz koje su priložene genijalne fotografije.

“Lady Gaga, David Bowie, Beatlesi, Mišo Kovač, Queen, Nirvana i brojni drugi poznati glazbenici zavladali su ovih praznika školskim hodnicima i ‘uskočili’ u novo izdanje kako bi najdražim gimnazijalkama i gimnazijalcima poželjeli što uspješniju, veseliju i raspjevaniju novu godinu. Vežimo pojaseve, polijećemo!” veselo su pozvali svoje učenike na povratak.

Na fotografijama možemo vidjeti kako su se nastavnici potrudili vjerno prikazati velika glazbena imena, a osim njihove kreativnosti, odabir glazbenika je također za svaku pohvalu.

Foto: Facebook

“Pa ovo je najbolje ikad! Da sam barem imala takve profesore u srednjoj!”, “Svaka čast na volji i kreativnosti! Dođe mi da svoje klince upišem kod vas”, “Bravo! Oduševljen sam idejom. E, to je pravi pristup”, “Svaka čast! Odlična ideja i još bolja realizacija! Sjajno!” komentari su oduševljenih ovim potezom.




Teško je odabrati koja je fotografija kreativnija, ali jedno je sasvim sigurno – s ovako duhovitim nastavnicima, povratak u klupe je ipak malo lakši.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.