POZNATI ASTROLOG RAZOTKRIVA ‘MISTERIJ SVIJEĆE’: ‘Severina zbilja nema pojma o tome, ona se svega toga boji’

Autor: T. Š.

“Taj misteriozni predmet je nalik na svijeću, ali nije samo svijeća, jer se vidi da je na tome rađeno. Taj predmet ima okvir od svijeće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi katran curio. Na tome je netko radio s nekom namjerom, ili da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka prijetnja jest i neko zastrašivanje”, rekao je Milan Popović opisujući prvi put crnu svijeću postavljenu pred garažni ulaz njegova doma u Zagrebu.

“To mi je u ulazu u garažu, srećom vidio sam to i kako sam trebao da skrenem, vidim nešto žuto, sivo, crno stoji mi tu. Bila je svijeća, ali ne klasična parafinska svijeća za koju znamo, nego kao korpus od svijeće i unutra je bio naliven katran i onda je sa strane to bilo prosječeno, poanta je bio da ta svijeća gori, taj katran je trebao curiti iz te svijeće”, ispričao je Popović u najnovijem intervjuu koji je dao za Happy TV i time uznemirio dobar dio javnosti.

Ne samo to već je dodao da prati što o mističnoj svijeći govore ‘stručnjaci’ u srpskom televizijskom eteru, pa je potom spomenuo sebi blisku ”babu Ružu”. “Baba Ruža je na konkurentskoj TV rekla da je poanta bila da se završi moj život.”

Sotonistički ritual ili sprdnja

Prema navodima koji se mogu pronaći na internetu u magiji se koriste svijeće različitih boja za čarolije, meditacije, rituale i druge ceremonije. U tom kontekstu crne svijeće se spominju kao sredstvo kojim se veže nekoga ili nešto, dobro ili loše, a čak ih se veže uz sotonističke rituale.

Je li u Popovićevom i Severininom riječ o crnoj magiji, bacanju uroka te čemu služecrne svijeće, pojasnio je poznati astrolog i Crveni mag  Teo Ljubić za Dnevno.hr.

Primjena crnih svijeća

“Crne svijeće koriste se u crnomagijskim udarima, ali prvenstveno u obredima kada se okreću naopako prilikom zazivanja određenih demona, zlih duhova i sl. Postavljanje te svijeće ili što je to već bilo ispred Popovićeva ulaza nema apsolutno nikakav magijski učinak”, govori Ljubić.

Ljubić navodi da u ovom slučaju nikakve opasnosti nema i to ni za koga. Otkriva i da je o crnoj magiji razgovarao sa Severinom.




“Severina zbilja nema pojma o tome. Ona i ja smo davno, davno razgovarali o tim stvarima, ona se svega toga boji. Ni ona ni suprug nemaju veze s tim, to netko “brije”. Na takav način se to ne radi” navodi Ljubić, te ističe da je o tome već jednom govorio u medijima.

Sporna snimka

Ljubić je pogledao i videosnimku koju je Popović priložio policiji te u njoj ne vidi ništa do jednog oblika zastrašivanja.

“Držim da je policija u ovom slučaju u pravu, da je riječ o samo jednom obliku zastrašivanja, tu apsolutno nema nikakve crnomagijske opasnosti za bilo čiji život”, ističe.




Naovim prostorima ne postoji osoba koja može napraviti takav urok

Navodi i da na prostorima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, sve dolje do Grčke, ne postoji osoba koja može napraviti ubitačan crnomagijski urok ili barem nije poznata javnosti.

“Za takvo što definitivno postoje ljudi u Rumunjskoj, osobno imam kontakt s nekakvom Rumunjkom koja živi u Bukureštu, a koja se baš bavi time. I ja znam kako se to radi, ali se time ne bavim”, ističe Ljubić.

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.