Photo: profimedia

Poznata splitska influencerica ljubi bivšeg Karleušinog ljubavnika i ljubitelja četničkog vojvode?

Autor: N.N.

Bivši nogometni reprezentativac BiH i bivši ljubavnik Jelene Karleuše Ognjen Vranješ navodno se viđa sa splitskom influencericom Ivanom Jeločnik koju na instagramu prati više od 30 tisuća ljudi.

Njezine fotografije redovito komentira i Vranješ koji joj na ovoj društvenoj mreži šalje poljupce i srca.

Ivana je prije tri tjedna bila u Bruxellesu, a Vranješ trenutno igra baš u Anderlechtu, piše Dalmacija danas.

Vranješ je u javnosti postao poznat nakon seks afere s folk pjevačicom Jelenom Karleušom koja je ljubavniku slala golišave fotografije u eksplicitnim pozama. Karleuša je demantirala kako je na fotografijama ona, tvrdila je da se radi o fotomontaži.

Vranješ je pak za sprske medije priznao da je s njom bio u vezi i da je sve počelo putem Instagrama. Rekao je da su se nalazili kod njega u Ateni i u njezinoj obiteljskoj kući, a priču je odlučio objaviti zbog prijetnji Karleuše i njezinog supruga. Ognjen Vranješ je izbačen iz reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog svog ponašanja izvan terena, a osim s Karleušom presudila mu je i tetovaža četničkog vojvode Momčila Đujića, kojeg je tetovirao na nozi.

Instagram

Autor:N.N.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.