Foto: Instagram

POZNATA PJEVAČICA NA MUKAMA ‘Sve mi je opljačkano, uništeno i devastirano…’

Autor: Dnevno

Neda Ukraden progovorila je o financijama i greškama koje je učinila tijekom bogate karijere. Naime, na vrhuncu slave novac je ulagala u nekretnine, no ono što se činilo kao dobra investicija, na kraju je propalo.

‘Kao jedna od najbogatijih i najuspješnijih glazbenika bivše Jugoslavije, bila sam jako vrijedna i popularna. Zarađivala sam od ploča i koncerata pa sam odlučila uložiti u nekretnine’, počela je Neda svoju tužnu priču na TV Pinku.

Nedu je zadesila teška sudbina onih koji zbog kratkovidnosti krivo procijene neke vrijednosti. Objasnila je i koliko su je točno kriva ulaganja koštala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)




‘Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuću u Imotskom, kuću na moru… Ostala mi je samo kuća na moru, a skoro sam ostala i bez nje. Sve ostalo je opljačkano, uništeno i devastirano’ otkrila je, dodavši: ‘Uzdaj se use i gledaj budućnost. Uživaj u svakom danu. Sve što mislite da će vas osigurati, ne vrijedi. Dogodilo se što se dogodilo, ništa nisam mogla promijeniti. Najviše treba ulagati u obitelj.’

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.