Izvor: Lifepressmagazin.com

Poznata manekenka šokirala: ‘Radije bih u avionu sjedila pored životinje, nego pored bebe’

Autor: Dnevno

Indonezijska manekenka Angela Panari šokirala je svojom objavom na Instagramu. Iživcirana što je pored nje u zrakoplovu bila majka s uplakanom bebom, požalila se svojim sljedbenicima: “U avionu bih radije sjedila pored životinje, nego pored djeteta”. Kako prenosi Daily Mail, ubrzo su je njezini pratitelji, kojih ima 1,9 milijuna, žestoko napali.

Osobito kritični prema Panari bili su roditelji koji su joj rekli da bi trebala imati više suosjećanja, jer bi i sama jednom mogla postati majka. Manekenka se poslije ispričala i rekla da se požalila jer je bila frustrirana dugotrajnim plačem djeteta. “Ispričavam se zbog svoje pogreške koja je bila izazvana mojim emocijama. Bila sam ljuta kada sam objavila taj Instagram Story. Obećavam da se ovo ponašanje neće ponoviti i da sam naučila svoju lekciju”, rekla je Panari i dodala da je kasnije suosjećala s majkom jer joj je djelovala frustrirano i umorno.

 

 

 

View this post on Instagram

 

Perfect natural lighting✨




A post shared by Angela Panari (@angelagilsha) on




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.